AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası dökmek

Kahve falında tarhana çorbası dökmek

Kahve falında tarhana çorbası dökmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, mutlu olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası içmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası yemek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Kahve falında tarhana çorba yapmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir