AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çorba dökmek

Kahve falında üzerine çorba dökmek

Kahve falında üzerine çorba dökmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kazançlı işler yapacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine çorba dökmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Kahve falında çorba üzerine dökmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında yere çorba dökmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorbayı dökmek daha iyi bir eve çıkılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine çorba dökmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba dökmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek kendi işini kurmak için adım atacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında çorba yaptığını görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir