AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası dökmek

Kahve falında mercimek çorbası dökmek

Kahve falında mercimek çorbası dökmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek içinin rahatlayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba içmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir