AnaSayfa / Genel / Kahve falında yogurtlu çorba görmek

Kahve falında yogurtlu çorba görmek

Kahve falında yogurtlu çorba görmek geçiminin yerinde olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, istediği projeleri yapamayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yogurtlu çorba gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında yogurtlu çorba görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Kahve falında yogun bakım görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında yogurt dökmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşup yorulmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet eder.

Kahve falında yogurt ekmek yemek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yo görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında çok yorulmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir