AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbaya limon sıkmak

Kahve falında çorbaya limon sıkmak

Kahve falında çorbaya limon sıkmak karar vermekte güçlük çekeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, aile hayatının kötüye gideceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında göze limon sıkmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet eder.

Kahve falında limonu sıkmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon suyu sıkmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya limon sıkmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında zeytine limon sıkmak kötü günler geçireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında çaya limon sıkmak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir