AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba yedirmek

Kahve falında çorba yedirmek

Kahve falında çorba yedirmek açların doyacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında birine çorba yedirmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, darlık içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında çorba yedirmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayranlı çorba içmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çorba içmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir