AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa çorba yedirmek

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Ani teklifler veya öneriler karşısında farklı farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında çorba yedirmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birine çorba yedirmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek kar sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir