AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çorba yedirmek

Kahve falında birine çorba yedirmek

Kahve falında birine çorba yedirmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında birine çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek korkularından kurtulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çorba yedirmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya inanılır.

Kahve falında birine çorba yedirmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında şehriye çorbası içmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında birine çorba vermek hayırlı bir yola çıkılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba kepçesi görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir