AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye çorba yedirmek

Kahve falında ölüye çorba yedirmek

Kahve falında ölüye çorba yedirmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek sadece kendisini düşüneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorba yedirmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine çorba yedirmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye çorba içirmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir