AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe çorba yedirmek

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, tamamen içine kapanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kazancının günden güne çok artacağına işarettir.

Kahve falında birine çorba yedirmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye çorba yedirmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba yedirmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, işlerinde aksama olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir