AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde böcek gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbada böcek görmek şansın döneceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çorbanın içinde saç görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde böcekler görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir