AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çorba içmek

Kahve falında birine çorba içmek

Kahve falında birine çorba içmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine çorba içmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı çorba içmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında soğuk çorba içmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Kahve falında yayla çorbası içmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi çorba içmek güç alacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçli çorba içmek işlerinin günden güne azalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında sebze çorbası içmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir