AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranlı çorba içmek

Kahve falında ayranlı çorba içmek

Kahve falında ayranlı çorba içmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, daha çok dünya malı edineceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ayranlı çorba içmek gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında ayranlı çorba içmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ayran çorbası içmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Kahve falında ayran çorbası görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası yemek kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ayran çorbası yapmak para ve makam sahibi olacağına, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Kahve falında soğuk ayran içmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir