AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, feraha ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek çalışkan bir kişi olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çorap giymek korkularının üzerine gideceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir