AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çorap gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk çorap görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir