AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, çok büyük mutluluklar tadacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorapsız dolaşmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorapla dolaşmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir