AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek refah içinde yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, yeni şeyler deneneceğine, dertlerinin unutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında çorapsız yürümek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek en tepkedeki kimse olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda çorapla yürümek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalet eder.

Kahve falında yolda çorapla yürümek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorapla yolda yürümek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında çoraplı yürümek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek dilediği gibi yaşayacağına, ayrılanların birleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir