AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek bir organizasyona katılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalettir.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek ibadetlerini de aksatmayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak kişinin rahat bir nefes alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında çorap ters giymek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir