AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında çorap ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yerde çorap görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir