AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çorap görmek

Kahve falında ayakkabı çorap görmek

Kahve falında ayakkabı çorap görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı çorap gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayakkabı giymek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı çorap görmek ailesini utandırmayacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla yürümek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir