AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde çorap görmek

Kahve falında yerde çorap görmek

Kahve falında yerde çorap görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde çorap gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında yerden çorap toplamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yerde çorap görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla uyumak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ten çorap almak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında file çorap görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patik çorap görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki çift çorap görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yün çorap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir