AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap teki görmek

Kahve falında çorap teki görmek

Kahve falında çorap teki görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kazancının günden güne çok artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çorap teki gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında tek çorap görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorap teki görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına bakacağına işarettir.

Kahve falında tek tek çorap giymek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tek yıldız görmek işlerinin kolaylaşacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında tek mezar görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, oğlu evli ise boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tecrübe kazandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir