AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözünü kaybetmek

Kahve falında tek gözünü kaybetmek

Kahve falında tek gözünü kaybetmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, gelirinin garanti olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tek taş yüzüğü kaybetmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tek taş kaybetmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında terlik teki kaybetmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tek küpe kaybetmek işlerin rayından çıkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında küpe teki kaybetmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir