AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek tek çorap giymek

Kahve falında tek tek çorap giymek

Kahve falında tek tek çorap giymek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tek tek çorap giymek gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında tek tek çorap giymek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek çorap görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap teki görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek ayakkabı giymek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tek terlik giymek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında tek eldiven giymek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir