AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek yıldız görmek

Kahve falında tek yıldız görmek

Kahve falında tek yıldız görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tek yıldız gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında tek yıldız görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutup yıldızını görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yıldız görmek büyük paralar kazanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir