AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kör köpek görmek

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başarılarının kalıcı olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör köpek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek hayatından çıkaracağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözünü kör görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, zenginliğinin süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir