AnaSayfa / Genel / Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, böylece yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek manevi olarak huzur içinde olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir