AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek mezar görmek

Kahve falında tek mezar görmek

Kahve falında tek mezar görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işlerinin bollaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek mezar gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tek mezar görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında tek bir mezar görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, büyük bir gelir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tek taş görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında tek taşı kaybetmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Kahve falında tek gözün az görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tekvir suresi görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir