AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek çorap görmek

Kahve falında tek çorap görmek

Kahve falında tek çorap görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, hayırlı adımlar atacağına, can bulacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tek çorap gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Kahve falında tek tek çorap giymek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tek çorap görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ona kol kanat gereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorap teki görmek hasta ve üzgün olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında tek erkek ayakkabısı görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözlü birini görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tekli koltuk görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek fare görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir