AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap astığını görmek

Kahve falında çorap astığını görmek

Kahve falında çorap astığını görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap astığını gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında çorap astığını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında birini astığını görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, işlerdeki karın artacağına işaret eder.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının kendini astığını görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Kahve falında astral seyahat yapmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bayrak astığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek huzursuzlukların son bulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir