AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kendini astığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında çorap astığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaf astığını görmek ekmeğinin azalmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır astığını görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir