AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini astığını görmek

Kahve falında birini astığını görmek

Kahve falında birini astığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yüksek mevkilere getirileceğine yorulur.

Kahve falında birini astığını gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, mali gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kendini astığını duymak sıkıntıya düşüreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kendini astığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini kendini astığını görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir