AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kendini astığını görmek

Kahve falında babanın kendini astığını görmek

Kahve falında babanın kendini astığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kendini astığını gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında babasının kendini astığını görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kendini astığını görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kendini astığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kendini astığını görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının kendini astığını görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir