AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kendini astığını görmek

Kahve falında babasının kendini astığını görmek

Kahve falında babasının kendini astığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, prestij sahibi olunacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında babasının kendini astığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babasının kendini astığını görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının kendini astığını görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde astığını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kara kara düşünür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir