AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrak astığını görmek

Kahve falında bayrak astığını görmek

Kahve falında bayrak astığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayrak astığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bayrak astığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında çorap astığını görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kendini astığını görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çalışmalarının beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaf astığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir