AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap asmak

Kahve falında çorap asmak

Kahve falında çorap asmak işlerinden de geri kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, anne ve baba duası alınacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap asmak gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Kahve falında çorap asmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak o işten ekmek yiyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında saat asmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket asmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet asmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında para asmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağı asmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır asmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir