Kahve falında ceket asmak

Kahve falında ceket asmak bedeninin de iyileşeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, moralin bozulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Kahve falında ceket asmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında ceket asmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ceketini asmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askıya ceket asmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ip yün asmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz havlu asmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında evde çamaşır asmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top