AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat asmak

Kahve falında saat asmak

Kahve falında saat asmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, karamsar olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saat asmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında duvara saat asmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat asmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca çamaşır asmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Kahve falında insan asmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çamaşır asmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında evine bayrak asmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı asmak seçkin bir eleman haline geleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir