AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış çorap asmak

Kahve falında yıkanmış çorap asmak

Kahve falında yıkanmış çorap asmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, mutlu günler göreceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ailesini utandırmayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında çorap asmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini iple asmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında avize asmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayatını yoluna koymaya yorulmaktadır.

Kahve falında iple asmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında duvara bir şey asmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir