AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atlet asmak

Kahve falında beyaz atlet asmak

Kahve falında beyaz atlet asmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ana baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet asmak gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz atlet asmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında atlet asmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atlet yıkamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek atleti görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık beyaz atlet görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atlet giymek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet aldığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir