AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk bayrağı asmak

Kahve falında türk bayrağı asmak

Kahve falında türk bayrağı asmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendi patronu olacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağı asmak gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında türk bayrağı asmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını asmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek zor durumların biteceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işarettir.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını öpmek başarıya giden yollarının açılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü türk bayrağı görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir