AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşır asmak

Kahve falında kirli çamaşır asmak

Kahve falında kirli çamaşır asmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, imkânların günden güne azalacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında kirli çamaşır asmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır asmak beden sağlığının zarar göreceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulur.

Kahve falında balkona çamaşır asmak sorunlarını çözeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çamaşır asmak ortağından ayrılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır asmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çaresizleşeceğine inanılır.

Kahve falında mandalla çamaşır asmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir