AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp suyu içmek

Kahve falında çöp suyu içmek

Kahve falında çöp suyu içmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında çöp suyu içmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında çöp suyu içmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöplü su görmek tamamlanmadan kalacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında çöp suyu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçtan su içmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında dereden su içmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında komposto suyu içmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek çok güzel olaylar yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kaynak suyundan içmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir