AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynak suyundan içmek

Kahve falında kaynak suyundan içmek

Kahve falında kaynak suyundan içmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kaynak suyundan içmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek mesleğinde atılım yapacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalet eder.

Kahve falında kaynak suyundan içmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynak su çıktığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, anne babaya müjde verileceğine inanılır.

Kahve falında kaynak suyu görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su kaynağı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında doğal kaynak suyu görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir