AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp suyu görmek

Kahve falında çöp suyu görmek

Kahve falında çöp suyu görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çöp suyu gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında çöplü su görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöp suyu görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çöp suyu içmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpe bişey atmak üzgün ve hasta olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında çöpten yemek toplamak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işarettir.

Kahve falında çöp kovası almak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çöp görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpe bıçak atmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir