AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplü su görmek

Kahve falında çöplü su görmek

Kahve falında çöplü su görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöplü su gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında çöp suyu içmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında çöp suyu görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöplü su görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında yere çöp atmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında evden çöp çıkarmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında çöp kamyonu sürmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, satışların düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan çöp atmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir