AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden su içmek

Kahve falında dereden su içmek

Kahve falında dereden su içmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ticarette ilerleyeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden su içmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında akan dereden su içmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereden su içmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Kahve falında dere suyu içmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında derede su içmek işlerinde verimin artacağına, kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında temiz dereden su içmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede temiz su görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok su akan dere görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalettir.

Kahve falında su akmayan dere görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir