AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok susamak ve su içmek

Kahve falında çok susamak ve su içmek

Kahve falında çok susamak ve su içmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında susamak ve su içmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında su içmek susamak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında susamak su içmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine işarettir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susadığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken susamak işlerinden feragat edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok susadığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir