AnaSayfa / Genel / Kahve falında komposto suyu içmek

Kahve falında komposto suyu içmek

Kahve falında komposto suyu içmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında komposto suyu içmek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında komposto suyu içmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı kompostosu içmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vişne kompostosu içmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Kahve falında üzüm kompostosu içmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çilek kompostosu görmek insanları kıracağına, üzeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm kompostosu görmek dinde olgunlaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında komposto yapmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kayısı kompostosu görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir