AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçtan su içmek

Kahve falında avuçtan su içmek

Kahve falında avuçtan su içmek helal rızka sahip olunacağına, rahata kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında avuçtan su içmek gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında avuç içinde su içmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçtan su içmek kaybetmeyi göze alamayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içmek herkesten ileriye gideceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin avucundan su içmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında avucundan su içmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalettir.

Kahve falında avuçla su içirmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda su görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir